We willen hier een paar boeken publiceren. Het gaat om twee vertalingen vanuit het Engels en een origineel Nederlandstalig werk. We vinden dat ze passen in een kritische kijk op de huidige maatschappij en informatie leveren die niet door de mainstream wordt gedragen.

  • OPNIEUW HOLOCAUST AAN DE HORIZON
  • MIND CONTROL
  • HAARP

 OPNIEUW HOLOCAUST AAN DE HORIZON

Tijdens de tweede oorlog bestond UFO technologie al. Deze UFO’s werden destijds foo fighters genoemd. Deze exemplaren waren allemaal made on earth en destijds alleen in het bezit van het leger van Hitler. Ze hadden de technologie toen al af kunnen kijken van enkele neergestorte uUFO's die wél van een andere planeet afkomstig waren. En..... ja, ik weet het, als je begint over UFO's stuit je nog steeds op erg veel weerstand en nog veel meer onbegrip. 

Nu vind ik het persoonlijk heel moeilijk te geloven, dat men met deze UFO technologie uit de jaren 40, al ruim 60 jaar niets meer gedaan heeft.

We weten dat technologie sindsdien een enorme sprong gemaakt heeft en ik persoonlijk denk dat UFO's werden en worden geproduceerd aan de lopende band in fabrieken onder de aardoppervlakte en dat de productie en het bestaan van deze fabrieken geheim is gehouden. Ik ben ervan overtuigd dat deze geheimzinnige UFO's een missie hebben, een doel. Ik ben er ook van overtuigd dat we onder de grond in die fabrieken héél wat mensen zullen terugvinden die al jaren lang vermist worden. Een zogenaamde “Invasie van Mars” volledig afkomstig van: Moedertje Aarde! Net zoals de Twin Towers destijds zogenaamd door terroristen werden neergehaald, het vliegtuig dat zogenaamd in Shanksville zou zijn neergestort met god weet hoeveel passagiers aan boord, waarvan nog geen stukje stoel, geen motor, geen vleugel, zelfs geen vliegtuig te vinden was op de plek van neerstorten. Simpelweg omdat er geen vliegtuig maar een bom ontploft was!. We laten ons ook echt alles wijsmaken! Het lijntoestel wat “zogenaamd “ volledig verdween in een gat van slechts 6 meter doorsnee in het Pentagon. 

Saddam Hoessein die men toch zo broodnodig een “Halt” toe moest roepen met zijn massa- vernietigingswapens die NOOIT gevonden zijn. Steeds inventiever wordt men in het verzinnen van “vijanden” van de mensheid. Nu is Iran aan de beurt, want die zouden wel eens atoombommen kunnen gaan maken. Mijn mening is dat het juist het menselijk vernuft van de schaduwregering is, dat wij nog het meest moeten vrezen. Ik denk dat hun meesterzet nog moet komen. 

Lees hier, wie het doen, hoe ze het doen en waarom ze het doen, en wat we er nog tegen kunnen ondernemen, want hoe beladen dit ook moge klinken, dames en heren:

Ik zie een nieuwe Holocaust aan de horizon! 

Paul Peters

Ga naar http://www.pumbo.nl/boek/holocaust voor een online bestelling.