Berichten

Afschrift van de getuigenis van Anne Marie van Blijenburgh over de kindermoorden in Nederland

Uitgegeven door het Internationaal Hof van Gewoonterecht, Brussel
Copyright  ITCCS 2014. Alle rechten voorbehouden


Mijn naam is Anne Marie van Blijenburgh. Ik ben 24 jaar getrouwd geweest met Kees van Korlaar.Kees van KorlaarSamen met zijn 3 broers vormt Kees van Korlaar een criminele organisatie genaamd Octopus Syndicate (ed. dit is straattaal term in Holland voor Ndrangheta de moderne Italiaanse maffia).
Ze zijn vanaf 1960 tot op de dag van vandaag nog steeds actief.
In opdracht van koningin Beatrix hebben zij kinderen geronseld voor het martelen, verkrachten en vermoorden van kinderen in een publieke omgeving.beatrixDeze kinderen werden geregeld via jeugddetentiecentra (jeugdgevangenissen) in Nederland.
De criminelen benaderde de jeugdgevangenissen met het verhaal dat het koninklijk hof vroeg om kinderen die bij de Koningin in dienst konden komen voor een bepaalde periode.
De detentie centra waren blij met dit verzoek en dachten dat de Koningin een erg sociale vrouw was. Ze verstrekten zonder enige twijfel de persoonlijke dossiers van bepaalde kinderen aan de criminelen.
Als de jeugddetentie centra deze informatie wilden controleren of het wel allemaal klopte wat de criminelen hun vertelden werd hun een naam en een telefoon nummer gegeven van een hoge ambtenaar aan het hof van Koningin Beatrix.
Deze hoge ambtenaar bevestigde dat er inderdaad kinderen gezocht werden om voor een bepaalde tijd op het paleis te komen werken.

Artikel uit een weekblad in mei 2014 over Regina Louf, getuige X1 in de zaak Dutroux.

Haar verhoren van destijds staan in het pdf-boek "X-Dossiers, wat België niet mocht weten over de Dutroux affaire".

Het boek over Marcel Vervloesem en de vzw Werkgroep Morkhoven, en hoe zij over gingen tot het oprollen van de kinderpornonetwerken Temse-Madeira, is uit! Wegens de vele manieren waarop justitie het boek “Kinderen Te Koop” probeerde te boycotten, werd beslist om het boek in eerste instantie op USB-stick uit te brengen. Het boek is door Marcel Vervloesem, ondanks het zware onderwerp, luchtig geschreven.

kinderentekoopHet boek “Kinderen Te Koop” kan besteld worden in de boekenwinkel van de Germaanse
of door een mail te sturen naar de Werkgroep Morkhoven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kan het ook in een beveiligde PDF via email worden geleverd voor € 10,-