In deze tijd van corona-waanzin is het belangrijker dan ooit om te weten wat is en wat niet.

De Germanische Heilkunde is de ontdekking van dr. Hamer uit 1981. Op biologisch natuurwetmatige wijze beschrijft het de oorzaak van alle ziekten die uit zichzelf ontstaan, zoals kanker, chronische ziekten, allergieën en psychosen.

Deze kennis gaat gepaard met een aantal nadelen. Zou het in onze maatschappij worden toegepast, dan:

  • zou onze grootste industriële tak, de farmaceutische industrie volledig haar marktaandeel verliezen
  • zowel de kerk als de wereldregeringen zouden ons niet meer bang kunnen maken voor onzichtbare vijanden
  • het zou duidelijk worden wat het huidige systeem momenteel met ons doet en dat het mede de oorzaak is voor ons ziek zijn

Maar wel het grootste nadeel van deze ontdekking is, dat uzelf moet begrijpen hoe het functioneert, hoe uw lichaam en psyche functioneren. Anders is deze kennis waardeloos voor u.

Om u te helpen in uw weg naar medische onafhankelijkheid start de Germanische Heilkunde vanaf januari 2022 een Nederlandstalige basisopleiding, waarbij u zich in uw eigen tempo deze wetmatigheden eigen kunt maken.

Misschien heeft u nog nooit van de Germanische Heilkunde met zijn 5 Biologische Natuurwetten gehoord, maar er zijn al verschillende instellingen die pretenderen hierin opleidingen te geven. Er zijn ook al de nodige therapeuten die zeggen volgens de Germanische Heilkunde te behandelen.

Dit is echter de eerste officiële opleiding die door de ontdekker zelf, dr. Ryke Geerd Hamer, is geautoriseerd. Dr. Hamer heeft zelf tijdens zijn leven geen therapeuten mogen opleiden, dus een ieder die zegt dat hij een 'Hamer'-therapeut is, is met zeer grote argwaan te betrachten.

Op dit moment is de enige mogelijkheid om uw voordeel uit deze ontdekking te halen de zelfstudie. Deze basisopleiding kan u daarbij op weg helpen.

Kijk voor meer informatie op https://Germanische-Heilkunde.nl