Een doorbraak in het nieuws over het gerechtelijk onderzoek tegen paus Franciscus uitgegeven door het Departement voor Burgerlijke Aanklachten te Brussel

Woensdag, 11 juni, 2014

Publiek Informatie Bulletin No. 5

www.itccs.org

In dit Rapport:

  • Ierse baby's zijn mogelijk ritueel vermoord: Nieuwe ooggetuigen in Ierland en Nederland beschrijven meer Negende Cirkel moorden. Belangrijke namen hierbij George Soros, Prins Friso en de Nederlandse Minister President.

  • Direct Action Units bereiden een stopzetting voor van de Negende Cirkel rituelen bij kerken in Montreal en Dublin.

  • Canadese common law Hoven dagvaarden onder de autoriteit van een nieuwe Republiek

  • Het verkrachten van een kind is geen misdaad binnen de Katholieke kerk: bekentenis van aartsbisschop voor het Amerikaanse gerecht is een oproep waarom het allemaal moet worden gestopt.

Tuam, Ierland en Brussel:

De stoffelijke resten van ongeveer 800 baby's die gevonden zijn in cisternen bij het Katholieke St. Mary's Mothers en Babies Home bij Tuam “dragen tekenen van rituele moorden” volgens een bron binnen de Garda, de Ierse politiemacht.

“Mensen van het forensisch onderzoek hebben ons verteld dat uit de samenstelling van de stoffelijke resten en de sporen van herhaaldelijke onthoofdingen en ontleding van de lijkjes leken op de gebruikelijke sporen van ritualistische moorden... Deze kinderen waren niet gewoon in stukken gesneden, maar ze waren afgeslacht.¨

De Ierse regering en de Rooms Katholieke kerk hebben hun eigen interne onderzoek van het massagraf aangekondigd en hebben de locatie afgesloten zonder de verklaring dat het hier gaat om een locatie waar zich zware misdaden hebben voorgedaan. Dit is de standaard procedure van elke institutionele verheimelijking. Honderden demonstranten trokken vandaag in Dublin naar de Irish Dail, of het Parlement, met de vraag een volledig onderzoek in te stellen met de mogelijkheid tot vervolging.

Ondertussen, terwijl de rechtszaak volgens Gewoonterecht tegen Paus Franciscus en anderen in verband met kinderhandel en moord doorgaat in Brussel, heeft een nieuwe Nederlandse getuige meer licht geworpen op de Negende Cirkel Satanische netwerken en hun links naar kindermoorden in Engeland, België en Ierland.

De getuige, een gepensioneerde ambtenaar, heeft namen genoemd van negen toprechters, politici, Bilderbergerlid George Soros en Prins Friso, de broer van de huidige koning van Nederland, als zijnde deelnemers aan kindermoorden die zij gadesloeg in Oudergem, België en in Zwolle, Nederland tussen 1996 en 2000. De getuige gaf haar verklaring op videotape afgelopen maandag aan de gerechtelijke onderzoekers.

In bossen in de buurt van Oudergem, maakten zij jacht op deze naakte kinderen en schoten ze neer.... ze sneden de penissen af van de dode jongens en hielden ze omhoog als trofeeën. Ik zag Belgische soldaten patrouilleren in de bossen om de mannen die daar aan het jagen waren te beschermen. Mannen als Prins Friso, Koning Albert van België en Mark Rutte, de Minister President. Ook herkende ik de miljardair George Soros bij de jachtpartij. Hij is een goede vriend van Friso's vrouw, Mabel Wisse Smit.¨

Friso, de jongere broer van de Nederlandse Koning Willem, is vorig jaar plotseling gestorven in een ziekenhuis terwijl hij aan het herstellen was van een ¨ski-ongeval¨. Zijn dood kwam net voor de publieke bekendmaking van kindermoord door hooggeplaatsten. Het was Laurent Louis, een voormalig Belgische Parlementslid, die deze bekendmaking deed.

De getuige beschrijft ook de aanwezigheid van ¨een Katholieke Prelaat¨ bij een op zichzelf staande moord op drie criminele jonge tieners in de omgeving van Zwolle, Nederland in 2004.

Een crimineel syndicaat, genaamd De Octopus levert de kinderen door ze uit detentiecentra voor jongeren (jeugdgevangenissen) te halen. Er waren er die dag drie van hen, twee jongens en een meisje. Alle drie werden ze verkracht en gemarteld totdat ze dood waren. Dit was in een huis in de buurt van Zwolle. Een van de gangsters was de eigenaar van het huis. Friso was er en een of andere vooraanstaand Katholiek geestelijke. Ik herkende hem niet want hij sprak Engels, maar ik herinner me dat Friso hem ¨De Ier¨ noemde en hij ook zinspeelde op de Negen of de Groep van Negen of zo iets. ¨

De getuige was aanwezig bij het moorden en is een voormalig lid van het vermeende ¨Octopus¨ syndicaat die de drugshandel in handen hebben in België en Nederland. Zij is de vierde insider die naar buiten komt met het beschrijven van rituele moorden door topfunctionarissen in zowel Nederland als België.

Negende Cirkel Rituelen doelwit voor ontmanteling

Montreal en Dublin:

Professioneel getrainde sheriffs zijn zich aan het voorbereiden om geplande Negende Cirkel Heilige Rituelen deze zomer en herfst te ontmantelen in Katholieke kerken in Montreal, Canada en in Dublin, Ierland. De deelnemers worden dan gearresteerd en aangeklaagd wegens moord.

De sheriffs worden momenteel getraind in de Direct Action Units (DAU's) die zijn opgericht door de Common Law Court of Justice in Brussels (Het Gerechtshof onder Gewoonterecht te Brussel) en een groot aantal lokale afdelingen.

De verklaring van het Sheriffs Departement luidt:

Onze doelwitten zijn twee kathedralen waar het vermoorden van baby's volgens het Negende Cirkel ritueel is gepland op 15 augustus en bij nieuwe maan in september. Deze kathedralen zijn: Pro Cathedral in Dublin en de Marie Reine du Monde Cathedral in Montreal. Alle aanwezigen zullen worden gearresteerd en aangeklaagd bij het Gerechtshof op verdenking van kindermoord. Wij zullen gebruik maken van alle geweld dat nodig is om het leven van deze kinderen te redden.

Het Departement van de Sheriffs zal de politie in Dublin op de hoogte stellen van hun voornemen en oproepen tot assistentie. In Montreal zal de politie, als uitvoerende macht van de tot crimineel veroordeelde ¨kroon van Engeland¨ worden bevolen om zich terug te trekken en zich niet te mengen in de acties van Sheriffs. Als ze de rechtsorde hinderen, zullen ze worden aangeklaagd wegens samenzwering en tegenwerking.